GETTING YOUR AD DRESSED
LPP PRINTABLE este un producător de îmbrăcăminte promoțională și de lucru care operează pe piață de peste 20 de ani. Până în prezent, compania a funcționat sub numele PROMOSTARS, care, prin întreaga colecție, era un brand de îmbrăcăminte lider. În prezent, Promostars este însoțit de următoarele mărci: GEFFER, CRIMSON CUT și MARK THE HELPER.
PROMOSTARS reprezintă brand-ul de textile promoționale de cea mai înaltă calitate. Caracteristica acestei colecții este dată de un stil simplu, clasic cât și de materiale de înaltă calitate și durabilitate. O gamă largă de produse și culori disponibile îl fac, de asemenea, excelent ca îmbrăcăminte de lucru.
GEFFER este o linie economică de îmbrăcăminte promoțională ce reprezintă cel mai bun raport calitate-preț de pe piață. Oferă o gamă simplă a celor mai populare produse care garantează confortul de utilizare în orice situație.
CRIMSON CUT oferă produse cu o manoperă excepțională care urmează tendințele modei. Aici veți găsi modele interesante, neobișnuite și o calitate superioară a materialelor și finisajelor. Multe produse din acest grup sunt fabricate din bumbac organic.
MARK THE HELPER este o marcă de îmbrăcăminte de lucru și îmbrăcăminte de protecție concepută pentru aplicații specializate. Colecția include îmbrăcăminte certificată pentru profesii și condiții de muncă specifice, care îndeplinesc standardele cerute, precum: îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate (EN ISO 20471), articole de îmbrăcăminte pentru protecție împotriva mediului răcoros (EN 14058), precum și lenjerie termo-activă și îmbrăcăminte potrivită pentru spălare repetată.